Toegang leerlingen portal

Cloudwise biedt een gestructureerde schoolomgeving waarbij het niet uitmaakt of je thuis, onderweg of op school bent. Op een laptop, tablet of andere computer: een internet verbinding is voldoende. De website waarop je gaat werken heet Cloudwise Online Onderwijs Leerplatform: Je eigen COOL omgeving.

Inlog cloudwise thuis

Met een overzichtelijke en voor iedereen te begrijpen beheerfunctionaliteit wordt de structuur van de school opgezet. De oplossing onderscheidt rollen voor de leraar, ouder en leerling. Op basis van deze rol zie je alleen de toepassingen die voor jou zijn bedoeld.

Je logt eenmalig in met je Google account en je hebt je eigen werkomgeving tot je beschikking. Op basis van je rol: leerling, medewerker, of ouder(gebruiken wij niet), krijgt iedere gebruiker zijn eigen mail, agenda, bestanden en (educatieve) programma’s te zien en kom je op je favoriete websites. Single Sign On: je logt één keer in en je kunt overal bij. Altijd, vanaf elk apparaat.

Omdat de programma’s van Google en Cloudwise online werken en je dus niets download of installeert, maakt het niet uit of je werkt op een iPad, Chromebook, laptop of desktop. Als er maar internet op zit, kun je inloggen op je eigen account. BYOD: Bring Your Own Device.