Informatie nieuwe ouders

Wat beloven wij?

Wij beloven onze leerlingen dat ze zich thuis kunnen voelen en dat ze zichzelf mogen zijn. Wij beloven dat iedere leerling zich optimaal kan ontplooien en het maximale uit zichzelf kan halen. Wij beloven onze ouders optimale betrokkenheid bij de ontwikkeling van hun kind en verwachten dat ook van de ouders.

Onze kracht

Wij zijn leidend in het omgaan met verschillen tussen leerlingen en het betrekken van ouders bij de ontwikkelingen van hun kind. Diversiteit en verscheidenheid van kinderen in onze scholen, gebruiken wij als kracht om open, kritisch en respectvol in een snel veranderende wereld te staan.

Open dag

Op donderdag 16 januari houden basisschool ’t Heem en peuterspeelzaal Heemkids het jaarlijkse open huis. Op deze dag kunt u als belangstellende nieuwe ouder(s) meekijken tijdens de lessen die we geven in onze school.

In de ochtend zijn dat de basisvakken in de verschillende units, in de middag de “talentvakken”.  U kunt de school op deze dag bezoeken tussen 09.00 uur en 13.30 uur.(peuterspeelzaal is op donderdag open tot 11.45 uur)

Tevens heeft u de mogelijkheid om deze dag uw kind in te schrijven op onze school of peuterspeelzaal. De school is deze dag extra lang geopend, tot 19.00 uur om precies te zijn.

Vanaf 14.15 tot 19.00 uur zijn  personeelsleden aanwezig om u rond te leiden door de school en eventueel samen met u het aanmeldingsformulier in te vullen

Heeft u deze dag geen tijd? Geen probleem. Neem dan gerust contact met ons op! 0548-612053 of via info@hetheemnijverdal.nl

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.