Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Parro Talk

Eenvoudig en direct communiceren met school via een handige app op mobiel of tablet Nooit meer briefjes en minder mailtjes en lange nieuwsbrieven. Dat is wat de volgende functies van Parro u gaan bieden:

Mededelingen van school

Alleen mededelingen ontvangen die de groep van uw kind aangaan? De school zal minder via de nieuwsbrief (in de toekomst zal deze zelfs vervallen) communiceren en meer via deze app. Zo ontvangt u alleen mededelingen die voor u van belang zijn.

De schoolagenda op uw mobiel

Een schoolagenda op maat met alleen items die van belang zijn voor de groepen van uw kind(eren). Via agenda-items kunt u zich ook eenvoudig aanmelden voor activiteiten.

Nieuws uit de groep van uw kind

Op de hoogte zijn van nieuwtjes over wat er gebeurt in de groep van uw kind? De leerkracht maakt foto's en mededelingen en deelt ze direct met u. Een soort Facebook van de groep van uw kind waar niemand anders toegang toe heeft.

Reageren op oproepen van school en leerkracht

Is er een activiteit waar we om uw medewerking vragen of waar u zich voor moet aanmelden? Via de app kunt u direct reageren of u wel of niet beschikbaar/aanwezig bent en aangeven wat uw bijdrage is.

Privé in gesprek met de leerkracht

U kunt de leerkracht rechtstreeks privéberichten sturen (op de tijden dat de leerkracht aangeeft beschikbaar te zijn) in uw eigen gespreksdraad waar beide ouders onderdeel van zijn. 

Aanmelden voor rapport- en kindgesprekken

U kunt zelf kiezen op welke gespreksmomenten u intekent. Ook kunt u aangeven waarover u wilt spreken. 

Op uw mobiel en op uw computer

Heeft u geen mobiel of wilt u de app niet installeren? U krijgt de berichten ook via de mail en kunt dan via uw webbrowser aan alle communicatie meedoen.

Aanmelden en in de Parro omgeving komen

Alleen als u zich aanmeldt bent u op de hoogte van de schoolcommunicatie. We sturen deze niet via andere middelen of wegen meer vanaf schooljaar 2018-2019.

Download eerst de app en maak een account.

Zoek in de Appstore (Iphone) of Play Store (Android) naar 'Parro' en installeer de app. Maak daarna een account door een mailadres en een wachtwoord in te voeren. Bevestig de accountactivatie in uw mail.

Voor elk kind ontvangt u een unieke koppelcode. Voeg die toe aan de app.

U krijgt van de leerkracht een uitnodiging per e-mail met een voor elk kind unieke koppelcode. Met deze code wordt de groep van uw kind toegevoegd in het overzicht in de app. Doe dit door op het groene plusje te klikken en de koppelcode in te voeren. U bent dan voor de hele schoolloopbaan van uw kind in één keer aangemeld, tenzij u zich weer afmeldt.

Op de computer of een Windows Phone?

Alle bovenstaande handelingen kunnen ook via de online omgeveing Ga naar https://talk.parro.com 

Lukt het niet? We helpen graag!

Loop even binnen en de leerkrachten helpen u graag verder. 

 

 

 

Deel deze pagina: