Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Open Dag 't Heem Gemist? Kijk dan hier.

Kies voor een school met de unieke combinatie van Meervoudige Intelligentie en Daltononderwijs!

Kernwaarden van 't Heem

’t Heem is een school met een uniek onderwijsconcept, dat aansluit bij de talenten van uw kind en past bij datgene wat uw kind als toekomstige wereldburger nodig heeft. Het gaat er niet alleen om wat uw kind leert, maar ook hoe. Daarom maken wij gebruik van Meervoudige Intelligentie, want elk kind leert op een andere manier.

Verantwoordelijkheid, samenwerken, zelfstandigheid, reflectie en effectiviteit zijn daarbij de basis voor al onze lessen als Daltonschool. Kinderen mogen daarom zelfstandig een aantal keuzes maken. Kinderen kunnen juist daarom heel doelgericht werken aan hun eigen leerdoelen. Kinderen krijgen feedback op de kwaliteit van hun werk en de vooruitgang die ze maken, waarbij ze leren hoe ze problemen kunnen oplossen en hoe ze creatief en out of the box kunnen leren denken. Dat maakt ons als school juist zo uniek.

Open dag

Deze dag gemist? Maak dan hier een afspraak! 

Kom de sfeer proeven op het Heem tijdens de open dag op zaterdag 20 januari tussen 10:00 en 13:00. Dan ziet u dat onze school anders onderwijs geeft dan de andere basisscholen binnen onze gemeente. Dit unieke onderwijsconcept zorgt ervoor dat uw kind(eren) straks klaar zijn voor de grote stap in de maatschappij. Ook de onderwijsinspectie staat hier achter, wat blijkt uit het inspectierapport van 2016 waarin ’t Heem een GOED als eindoordeel krijgt.  

Wilt u vooraf al meer informatie? U bent van harte welkom om te komen, te bellen (0548-61 20 53) of te mailen via onderstaand contactformulier.  

Vragen of terugbelverzoek

Wilt u vooraf al meer informatie? Of wordt u liever door ons teruggebeld? Laat dan hieronder uw vraag en/of gegevens achter.

Deel deze pagina: