Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Ouderworkshops

Een aantal keer per jaar organiseren we voor de ouders uit de onderbouw (groep 1 t/m 4) ouderworkshops.Tijdens zo'n workshop gaat het erom dat je samen met je kind aan het thema van school werkt. Hierbij zullen tips en ervaringen uitgewisseld worden, die thuis ook weer te gebruiken zijn. De workshops worden allemaal op dezelfde manier gegeven. We beginnen samen met een kop koffie, waarbij verteld wordt wat het onderwerp is. Tijdens dit moment gaat het erom dat je vragen kunt stellen.
Daarna kan iedereen met zijn/haar eigen zoon/dochter aan de slag. Je kunt alleen met je kind aan het werk of met een groepje, afhankelijk van wat uw kind gekozen heeft.
Na afloop komen we weer samen en kijken we terug op het werkuur met je kind door antwoord te geven op vragen zoals: Wat viel je op? Wat vond je leuk? Heb je dingen anders gedaan dan anders? enz.

De aankondigingen van de workshops zijn terug te vinden in onze nieuwsbrief.

Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de VVE-coördinatoren Gea Smit of Sandra Visser. Ook kunt u hen een mailtje sturen (gea@hetheemnijverdal.nl of sandra@hetheemnijverdal.nl) wanneer u deel wilt nemen aan deze workshop. Ook kunt u zich vanzelfsprekend ook aanmelden bij de groepsleerkracht.

We hopen u als ouder(s)/verzorger(s) bij één of meerdere workshops te mogen begroeten.

Deel deze pagina: