Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Peuterspeelzaal Heemkids

Vanaf 1 januari 2018 start er binnen onze school een eigen peuterspeelzaal!

Door een nauwe samenwerking tussen de peuterspeelzaal en onze school willen we de overgang van peuterspeelzaal naar de basisschool verder verkleinen. De werkwijze van de peuterspeelzaal sluit aan bij het onderwijsconcept van onze school. Daarnaast werken de peuters en kleuters met dezelfde thema's, doen zij gezamenlijke activiteiten en hebben gezamenlijke speelmomenten. De peuters maken op deze manier alvast kennis met de basisschool, zodat ze straks zonder enige moeite de overstap naar groep 1 kunnen maken.

Marieke de Graaf is houder en volledig bevoegd als peuterspeelzaal leidster. Zij zal de groep(en) begeleiden. De peuterspeelzaal groep zal uit maximaal 8 peuters bestaan. In eerste instantie start de groep op dinsdagochtend en donderdagochtend. Bij grotere deelname zal de peuterspeelzaal meerdere ochtenden openen of met meerdere groepen starten. 

De peuterspeelzaal is officieel ingeschreven en erkend. Dat betekent dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Heeft u belangstelling voor opgave of vragen, dan kunt contact opnemen met Marieke de Graaf of een kijkje nemen op de website www.Heemkids.nl

Klik hier voor contact

Deel deze pagina: