Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Kom eens gluren tijdens de nationale Daltondag 21 maart !

Is uw kind, neefje of nichtje, buurmeisje of buurjongen klaar om de wereld te ontdekken? Welk type basisonderwijs zal daar het best bij passen? Een school die je leert om zelf verantwoorde keuzes te maken, leert plannen en zo zelfstandig mogelijk te worden? Een school die je stimuleert om te ontdekken en te doen? Een school waar het onderwijs wordt afgestemd op wat een kind écht nodig heeft en het kind kritisch naar zichzelf leert kijken? Een school waar je leert samenwerken en waar gewerkt wordt aan de vaardigheden van de 21e eeuw? Dan moet u zeker eens kennismaken met Daltononderwijs!

Op woensdag 21 maart aanstaande nodigen wij u uit om sfeer te proeven en Daltononderwijs te ervaren, tijdens onze open dag. Speciaal vanwege de Nationale Daltondag, zijn alle Daltonscholen in Nederland die dag extra geopend.

Tussen 9.00 uur en 14.00 uur bent u van harte welkom ‘t Heem. Leerkrachten én kinderen kunnen u dan vertellen over ons onderwijs.  Deze dag is bedoeld voor belangstellenden die eens kennis willen maken met ons unieke onderwijs. Misschien leuk en interessant om het onderwijs van uw eigen basisschool vrijblijvend te vergelijken met de principes van het onderwijs op onze school. Ook ontvangt u de Heem-Daltonkrant met allerlei informatie over ’t Heem als Daltonschool.

Ouders van 't Heem zijn tussen 09.00  en 10.00 uur van harte welkom om met hun kind(eren) samen in de groep aan de slag. U kunt dan ook kennis maken met ouders van onze school.

We hopen u te mogen begroeten op woensdag 21 maart. 

 

 

Deel deze pagina: