Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Kom eens gluren tijdens de nationale Daltondag 15 maart !

Is uw kind, neefje of nichtje, buurmeisje of buurjongen klaar om de wereld te ontdekken? Welk type basisonderwijs zal daar het best bij passen? Een school die je leert om zelf verantwoorde keuzes te maken, leert plannen en zo zelfstandig mogelijk te worden? Een school die je stimuleert om te ontdekken en te doen? Een school waar het onderwijs wordt afgestemd op wat een kind écht nodig heeft en het kind kritisch naar zichzelf leert kijken? Een school waar je leert samenwerken en waar gewerkt wordt aan de vaardigheden van de 21e eeuw? Dan moet u zeker eens kennismaken met Daltononderwijs!

Op woensdag 15 maart aanstaande nodigen wij u uit om sfeer te proeven en Daltononderwijs te ervaren, tijdens onze open dag. Speciaal vanwege de Nationale Daltondag, zijn alle Daltonscholen in Nederland die dag extra geopend.

Tussen 9.00 uur en 14.00 uur bent u van harte welkom ‘t Heem. Leerkrachten, ouders én kinderen kunnen u dan vertellen over ons onderwijs. Deze dag is een “gewone” lesdag. We organiseren deze dag geen extra activiteiten. Als ouders, maar ook voor belangstellenden die eens kennis willen nemen van dit onderwijs, bent u van harte welkom. Misschien leuk en interessant om het onderwijs van uw eigen basisschool vrijblijvend te vergelijken met de principes van het onderwijs op onze school. Ook ontvangt u de Heem-Daltonkrant met allerlei informatie over ’t Heem als Daltonschool.

We hopen u te mogen begroeten op woensdag 15 maart. 

 

Deel deze pagina: