Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Programma Heemweek

Programma Heemweek

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 januari organiseren we weer de jaarlijkse Heemweek. Eén van de activiteiten is het onthullen van de nieuwe schoolshirts. Ook zijn er weer momenten waarbij u mee kunt kijken tijdens een van de  lessen die ons onderwijs zo uniek maken.

Ook nieuwe ouders zijn deze week van harte welkom. Mocht u nog ouders kennen/weten die op zoek zijn naar een school, laat het ons weten. Dan sturen we een persoonlijke uitnodiging naar deze ouders.

 Zaterdag 21 januari is ons jaarlijkse open huis tussen 10.00  en 13.00 uur.                                                        

Op deze dag laten we ons overigens van onze beste kant zien. Er is dan o.a. een tentoonstelling over het thema “mijn lichaam” (bovenbouw) en        “huisdieren” (onderbouw). Ook zijn er verschillende activiteiten. Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Hieronder een overzicht van de activiteiten per dag tijdens de Heemweek. We hopen u te mogen begroeten op één (of meerdere) van deze dagen.

 

Maandag

Rots en Water :

U bent van harte welkom om één van de lessen van Rots en Water van uw kind(eren) te bezoeken. De lessen worden gegeven in de sporthal aan de Bachlaan, ingang Componistenplein.

Nieuwe ouders kunnen één van de lessen bezoeken. Het rooster is als volgt :

Groep 5 : 08.30 - 09.15 uur

Groep 6 : 09.15 - 10.00 uur

Groep 7 : 10.30 - 11.15 uur

Groep 8 : 11.15 - 12.00 uur

 

Dinsdag

De datamuur :

Iedere groep heeft sinds dit schooljaar een datamuur. Wat is dat eigenlijk? En op welke manier wordt deze gebruikt in iedere groep? Kom gerust eens kijken. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 12.00 uur

 

Woensdag

Open ochtend groep 1/2

Nieuwe ouders zijn deze ochtend van harte welkom om een kijkje te komen nemen in groep 1/2. Tijdens deze ochtend kunt u met uw kind in de groep meekijken. Naast een kijkje in de keuken zijn er leuke activiteiten die u met uw kind kunt gaan doen. U kunt zich vooraf opgeven door een mail te sturen naar info@hetheemnijverdal.nl maar bent natuurlijk ook welkom zonder een afspraak met ons te maken.

 

Donderdag

Lessen Meervoudige Intelligentie (Wereldoriëntatie)

Donderdagmiddag bent u van harte welkom een kijkje te komen tijdens de lessen MI/WO. Deze periode staat in het onderbouw het thema huisdieren centraal, in de bovenbouw werken we aan het thema mijn lichaam. U kunt deze middag met u kind(eren) werken aan één van de kaarten. Nieuwe ouders kunnen in de onderbouw meekijken met het thema huisdieren. Ook dan kunt u met u kind actief deelnemen aan één van de activiteiten.

 

Vrijdag

Verkleeddag (georganiseerd door de leerlingenraad) en afsluiting Heemweek

Deze dag sluiten we de Heemweek feestelijk af. De kinderen mogen deze dag verkleed naar school komen. Dat kan natuurlijk als huisdier, maar ook andere verkleedkleding is natuurlijk heel erg leuk!

’s Middags kunnen ouders van groep 8 actief meedoen tijdens de gymles. Ook worden de nieuwe schoolshirts gepresenteerd aan de kinderen, evenals het nieuwe podium. Dit hebben we laten maken met de opbrengst van de sponsorloop van de Heemweek, vorig schooljaar.

Deel deze pagina: