Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Informatie

Welkom op de groepspagina van groep 6

In groep 6 van basisschool ‘t Heem zitten nu 9 jongens en 12 meisjes.

Bij ons hebben we al veel leuke uitjes beleefd, zoals theater en het bos. Wij gymmen met plezier en hebben Rots en Water lessen. We krijgen daar 10 lessen van.

In deze groep werken wij met koptelefoons. Die kun je gebruiken als je stil wilt werken zonder dat iemand je stoort. Daarvoor zijn ook cupcakes, die je op je de tafel kunt zetten,dan stoort ook niemand je bij het werken( ze zijn niet om op te eten ). Wij werken met taken ,zoals haldienst, planten water geven en veegdienst. Wij spelen ook het Heemspel. Dat zijn kaarten, die we op de tafel krijgen. Als je dan iets doet wat niet hoort, dan gaat er een kaartje weg. Als je na een bepaalde tijd nog 1 kaartje of meer hebt krijg je een sticker als je er 3 hebt, krijg je een beloning. Met lezen hebben we een boeken bingo. Dat houdt in dat je per boek een kruisje in een vakje mag zetten en heb je die vol dan krijg je een beloning.Wij werken met MI/WO dan krijg je kaarten die je zelfstandig kan maken.

Wij hebben ook een datamuur. Met taal is ons doel:  herkennen en gebruiken van: zelfstandig naamwoorden,lidwoorden,telwoorden en samenstellingen. Bij rekenen is ons doel om de tafel van 1 tot en met 10 te kennen en klokkijken, analoog en digitaal.

Nu weten jullie iets meer over ons.

Deel deze pagina: