Plaatje bij het artikel van ODBS 't Heem

ODBS 't Heem staat voor:

  • Meervoudige Intelligentie
  • Dalton
  • Werkeilanden
  • Groepsdoorbrekend werken

Informatie

Welkom op de groepspagina van groep 1/2a.

Hallo, wij zijn groep 1/2.  In onze groep zitten 28 kinderen. En elke periode krijgen we er een nieuw vriendje of vriendinnetje bij.  
Wij hebben 3 juffen, juf Riët, juf Paula en juf Sandra. Juf Riët is er maandagochtend, woensdagochtend en vrijdag. Juf Sandra is er maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag. Juf Paula helpt ons met extra oefenen en zij is er op dinsdagochtend en donderdagochtend. Zo zijn er elke dag 2 juffen in de klas.
We doen heel veel verschillende, leuke, gezellige, uitdagende en soms ook moeilijke dingen in de klas. Dit doen we in de kring of de kleine kring, maar ook in de hoeken, de speelzaal en buiten.
We werken het hele jaar aan spannende en leerzame thema's. Zoals Piraten, opa en oma, de brandweer, het weer enz. We werken op woensdagmiddag en donderdagmiddag samen met kinderen van groep 3/4 aan deze thema’s. Op deze manier helpen we elkaar en leren we van elkaar. We gaan dit jaar ook nog naar het theater en op schoolreisje. Het is nog een verassing waar de reis heengaat.
We krijgen elke week taal en rekeninstructie.  Groep 2, maar ook groep 1. We leren woorden klappen, rijmen, letters, cijfers, tellen en nog veel meer. Hiervoor gebruiken we het thema, spelletjes, de speelzaal en  allerlei Coöperatieve werkvormen. Zo leren wij op verschillende manieren.

Groetjes groep 1/2 en de juffen

Deel deze pagina: